Σιδηρόκαστρο : «Ζωγραφίζουμε για το καράβι των Χριστουγέννων»


Ο Ιερός ναός Αγίας Παρασκευής Σιδηροκάστρου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Μακαρίου, διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Ζωγραφίζουμε για το καράβι των Χριστουγέννων»

Στα πλαίσιο του διαγωνισμού καλούνται τα παιδιά, ηλικίας έως 12 ετών, να συμμετέχουν με μία ζωγραφιά από την εκκλησιαστική παράδοση των Χριστουγέννων. Το θέμα καθώς και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει το κάθε παιδί στο έργο του είναι ελεύθερα, οι διαστάσεις δεν πρέπει να ξεπερνούν το μέγεθος Α3, ενώ απαραίτητο είναι στο πίσω μέρος κάθε έργου να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η κατάθεση των συμμετοχών θα γίνει την Κυριακή 12 και 19 Δεκεμβρίου στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, μετά το τέλος της πρωινής Θείας Λειτουργίας.

Τα έργα των παιδιών θα παρουσιαστούν το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, μετά το πέρας της δεύτερης Θείας Λειτουργίας, όπου και θα εκτεθούν στο μεγάλο καράβι που κοσμεί τον ελαιώνα του ναού μας, ενώ τέλος ακολουθήσει και η βράβευση των νικητών.

Παράλληλα, την Κυριακή 12 και 19 Δεκεμβρίου, μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, θα πραγματοποιηθούν στον ελαιώνα του ναού χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Kαθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων θα τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

 

 


 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη