Λαχειοφόρο αγορά για το Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών και αθλητική ημερίδα διοργανώνει η Δόξα Νέου Σκοπού

 


Προχωρώντας με συνέπεια προς την υλοποίηση του ετήσιου προγραμματισμού της ακαδημίας, της οποίας κυρίαρχο μέλημα αποτελεί η εκπαίδευση και ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, η Δόξα Νέου Σκοπού διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ- ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ- ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ».

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου «ΟΡΦΕΑΣ» Νέου Σκοπού το Σάββατο 02-04-2022 και ώρα 18:30 με ομιλητές τρείς ειδικούς επιστήμονες:

Dr ΜΗΛΟΥΣΗΣ ΘΑΝΟΣ

Ειδικός Παθολόγος – Φυσιολόγος της Άσκησης

Αριστούχος Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Δ.Π.Θ.

Μετεκπαιδευθείς στο SSHES Bangor University U.K.

ΙΑΤΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ

ΤΣΙΝΤΣΙΟΥ ΧΑΡΑ

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη προς όλους. Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για τον COVID-19. Η είσοδος επιτρέπεται σε όλους μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και ειδικά οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) εντός εικοσιτεσσάρων ωρών.

 

Λαχειοφόρος αγορά για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών

 

Ο σύλλογος διοργανώνει μια λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του Έργου του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Σερρών.

«Στηρίξτε την προσπάθεια αυτή καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για αυτό τον όμορφο σκοπό που αφορά την Εκπαίδευση εφήβων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη