Ολοκληρώθηκε η άσκηση εφέδρων «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2022» στο Σιδηρόκαστρο - Απων ο Δήμος ( φωτο)


Με την βράβευση των ομάδων σήμερα το πρωί, στο μνημείο πεσόντων, του Σιδηροκάστρου ,  ολοκληρώθηκε η τριήμερη άσκηση εφέδρων με την ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2022» που διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροκάστρου – Πέριξ των κατασκηνώσεων Άγιος Παύλος.

 

Πρόκειται για την 15η διαγωνιστική άσκηση, στην οποία συμμετείχαν  300 άτομα από Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος ηταν  η δοκιμασία των εφέδρων προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι ικανός ένας Έφεδρος για να ανταπεξέλθει σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης.

 

Η άσκηση ηταν αφιερωμένη στον αγώνα για την απελευθέρωση της Κύπρου απο τους Βρετανούς, ενω αποδόθηκαν τιμές και στον ήρωα Κατσάνη, με τιμητική πλακέτα που παρέλαβε η σύζυγος του.

 

Η βράβευση έγινε, παρουσία του βουλευτή Θεσσαλονίκης και προέδρου της Επιτροπής Εθνικής Αμύνης της Βουλής,  Κώστα Γκιουλέκα , της  προέδρου  της Τοπικής Κοινότητας Αθανασίας  Αγγελίδου και του διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπου του Δήμου Σιντικής. 

 

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2006, τα ιδρυτικά της μέλη συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1993 και έχουν πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχα προϋπάρχοντα σωματεία.





































































































 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη