Νεκρή σε τροχαίο η Μαρία Ταχματζίδου


Έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδο, η 66χρονη Μαρία Ταχματζίδου. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Δευτέρα (29.8.22) απο τον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου Θερμοπηγής, στις 6 το απόγευμα. Η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία απο τις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα

 

Νεκρή 66χρονη μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

 

Μία 66χρονη γυναίκα, οδηγός αυτοκινήτου έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το πρωί, λίγο πριν από τις 11, κοντά στα διόδια Πολυμύλου, στο 228ο χλμ της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας- Κήπων.

 

Το όχημα το οποίο οδηγούσε η γυναίκα συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα επέβαιναν 22 άτομα, ενώ δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

 

Χρειάστηκε ωστόσο η επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 66χρονης οδηγού του πρώτου οχήματος. Έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και τη βοήθεια υδραυλικής διασωστικής σειράς επιχείρησαν προκειμένου να την απεγκλωβίσουν. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

 

 

Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη