Εκ νέου Πρόεδρος των Σερραίων κτηνοτρόφων η Ελ. Σιδηροπούλου- Το νέο Δ.Σ.


 Εκ νέου πρόεδρος των Σερραίων κτηνοτρόφων επανεξελέγη η Ελπίδα Σιδηροπούλου στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί.

 

Τα μέλη του Πανσερραϊκού Κτηνοτροφικού συλλόγου κλήθηκαν να αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιό τους, προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου τους.

 

Στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο Σταύρος Δελεφέρης, Γραμματέας ο Κώστας Καταρτζής, Ταμίας ο Δημήτρης Κουφίδης και μέλος η Σωτηρία Αμπατζίδου.

 

Πρόεδρος στην Ελεγκτική επιτροπή, ο Ηλίας Ηλίας Γαβριηλίδης και μέλη ο Αθανάσιος Τέζας και η Χρυσούλα Χαβαλέ

 

Οι εκλογές του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν το πρωί με τις κάλπες να ανοίγουν 10:00 και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 16:00 το απόγευμα. Αμέσως μετά έγινε η  συγκρότηση σε σώμα.

 

Η πρόεδρος του Πανσερραϊκού Κτηνοτροφικού Συλλόγου αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου. Μάλιστα, όπως τόνισε η κ. Σιδηροπούλου τα θέματα τέθηκαν και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, ο οποίος το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε τις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα  την Serexpo.

 

«Τα προβλήματα του κλάδου μας είναι παρά πολλά. Το βασικό ζήτημα, το οποίο έχει γίνει ανέκδοτο είναι το θέμα των βοσκοτόπων. Παραμένουμε την τεχνική λύση. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που θα το συναντήσουμε και στη νέα ΚΑΠ. Υπάρχουν και τα οικονομικά προβλήματα στον κλάδο μας. Επίσης, το ενεργειακό κόστος είναι ένα επιπλέον πρόβλημα για τον κλάδο τους. Το πετρέλαιο κίνησης, οι τιμές των ζωοτροφών και των λιπασμάτων. Όλα αυτά τα ζητήματα τα θέτουμε στην Πολιτεία προς επίλυση» ανέφερε η κ. Σιδηροπούλου.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη