Δύο αριστούχους μαθητές του Παλλατίδειου Λυκείου Σιδηροκάστρου βράβευσε η Ε.Α.Α.Σ. Παράρτημα Νομού Σερρών


 Σε μία λιτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παλλατίδειου Λυκείου Σιδηροκάστρου το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Νομού Σερρών τίμησε δύο απόφοιτους του σχολείου, οι οποίοι αρίστευσαν και κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές που επιθυμούσαν. Πρόκειται για την Ιωάννα Στιβασάρη και τον Αβραμίδη Θεόδωρο, του οποίου τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο παρέλαβε η μητέρα του Τσιακιτζή Γαρυφαλλιά. Τα βραβεία απένειμαν τα μέλη της Διοίκησης της Ε.Α.Α.Σ. Παραρτήματος Ν. Σερρών και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Υπαστυνόμος ε.α. Στρίκος Θεόδωρος και ο Ταμίας Καραγιαννίδης Ελευθέριος.

 

Πρόκειται για τα βραβεία «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ», που θεσπίστηκαν φέτος από την ΕΑΑΣ Παράρτημα Νομού Σερρών για τα Λύκεια Σιδηροκάστρου και Προβατά, τις ιδιαίτερες πατρίδες των πεσόντων στην μαρτυρική Κύπρο Αντγου Κατσάνη Γεωργίου και Σχη Κούρλιου Κωνσταντίνου. Μάλιστα για αυτό τον λόγο πραγματοποιήθηκε σύντομη ομιλία για τη ζωή του ήρωα Αντγου Κατσάνη Γεωργίου από τον κ.Στρίκο και ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο ηρώο της πόλης (στο χώρο του παλιού Ορφανοτροφείου).

 

Τον Δήμο Σιντικής εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής Ιντζές Νίκος, ο οποίος συνεχάρη την ΕΑΑΣ για αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και τα παιδιά που κατάφεραν και αρίστευσαν, ενώ στην εκδήλωση βράβευσης έδωσαν το παρόν ο Διευθυντής του Λυκείου Αναγνωστίδης Δημήτρης, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθήτριες και μαθητές του Λυκείου.

 


 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη