Επίσημη έναρξη προεκλογικού αγώνα για την παράταξη «ΕΝΩ.ΣΙ» για Δήμο Σιντικής


Ξεκινά επίσημα τον αγώνα της για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου η αυτοδιοικητική κίνηση «Ενωμένη Σιντική», εκφράζοντας την άποψη πως η σημερινή καθοδική πορεία του Δήμου Σιντικής μπορεί να αναστραφεί με την ενότητα και την πλατιά ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου.

 

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η αυτοδιοικητική κίνηση «ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΙΝΤΙΚΗ» συσπειρώνει ανθρώπους γύρω από έναν και μοναδικό στόχο.

 

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 (18:00 – Οικ. Κέντρο «Βαλκάνια» στο Χαρωπό, ο επικεφαλής της «ΕΝΩ.ΣΙ» και υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης, θα παρουσιάσει τους δέκα άξονες για το restart που έχει ανάγκη ο τόπος.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κίνησης, πάνω στους συγκεκριμένους άξονες θα κινηθούν οι εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές προγραμματικές θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού.

 

Χαιρετισμό συμπόρευσης και αγώνα θα απευθύνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαράλαμπος Μουμτζίδης.

 

«Να μπει τέλος στο γκρίζο της πολυετούς σημερινής διοίκησης, βάζοντας τα θεμέλια ενός σύγχρονου αναπτυξιακού πλάνου που θα αλλάξει την εικόνα στην έδρα και στα χωριά μας.

Ερχόμαστε για να ενώσουμε και να συνθέσουμε δυνάμεις. Μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε την Σιντική» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη