Αποστολή Ανθρωπιστικού Υλικού από την Ι.Μ. Σιδηροκάστρου


Πάνω από 8 τόνους ανθρωπιστικού υλικού συνέλεξε και απέστειλε για τις πληγείσες περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου, ακολουθώντας και τη σχετική προτροπή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 

Με την μαζική ευαισθητοποίηση ακόμη και των πιο μικρών και ακριτικών ενοριών, αλλά και τη γενναία και ανιδιοτελή συνεισφορά όλων των Ιερέων της Μητροπόλεως, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 8 τόνους τροφίμων (ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, γάλατα διαρκείας, εμφιαλωμένα νερά), καινούργιων ρούχων και κλινοσκεπασμάτων.

 

Βαθύτατα ικανοποιημένος και συγκινημένος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος εξέφρασσε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στους Χριστιανούς της Μητροπολιτικής του Περιφέρειας για την ανταπόκριση και την εκδήλωση της αγάπης τους προς τους πάσχοντες αδελφούς της Συρίας και της Τουρκίας για τη δοκιμασία που υφίστανται.

 

Πολλές ευχαριστίες εκφράζει η Ιερά Μητρόπολη σε όλους τους ιδιώτες που ενίσχυσαν αυτή την προσπάθεια, όπως τον κ. Παπουτσή για τη δωρεάν μεταφορά του ανθρωπιστικού υλικού μαζί με τα αυτοκίνητα του Δήμου Σιντικής στις Σέρρες, από όπου θα τα παραλάβουν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για να τα διοχευτεύσουν με τα οχήματά τους στην Συρία και την Τουρκία.

 

 









 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη