Η Θύελλα Σερρών τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Δημήτρη Χειμωνίδη


 Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή, για τον ιστορικό, ποδοσφαιρικό σύλλογο της Θύελλας Σερρών.

Η Θύελλα τιμά την ιστορία της και η αρχή έγινε χθες, όταν τα μέλη της Διοίκησης βράβευσαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Χειμωνίδη.

 

Ο Δημήτρης Χειμωνίδης φόρεσε τη φανέλα της ιστορικής Θύελλας περισσότερο από 20 χρόνια.

 

Ήταν μέλος και της ομάδας του 1977-1978 που αγωνίστηκε στην Β Εθνική και επίσης συμμετείχε και στον αγώνα Κυπέλλου της χρονιάς εκείνης απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

 


Ο ίδιος μιλώντας στα ΜΜΕ εμφανίσθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου που τον τίμησαν, ενώ εξήρε την προσπάθεια που κάνουν για την ομάδα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις σημαντικότερες στιγμές, ξεχωρίζοντας τον αγώνα με την Πρέβεζα που σήμανε και την άνοδο της Θύελλας στη Β΄ εθνική, τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν, αλλά και τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

 

“Μ’ αυτή την ομάδα μόνο χαρές γνώρισα και σήμερα πάλι χαρές γνωρίζω. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Η διοίκηση αποτελεί από νέα άτομα, δραστήρια και αγαπούν αυτό που κάνουν. Τους εύχομαι δύναμη, καλή τύχη και να είναι πάντα γεροί. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους συμπαίκτες μου για όσα ζήσαμε” δήλωσε ο Δημήτρης Χειμωνίδης.

 

Από την πλευρά του, ο ταμίας του Δ.Σ. της Θύελλας Φάνης Τότης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της νέας Διοίκησης, στο γεγονός της βράβευσης της Δημήτρη Χειμωνίδη, ενώ τόνισε πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη, καθώς θα ακολουθήσουν βραβεύσεις και άλλων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη