Κ. Καραμανλής: Στόχος η δημιουργία νέας πίστας & η ανάδειξη του χιονοδρομικού κέντρου

Το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

 

Ο κ. Καραμανλής ενημερώθηκε από τον ΕΟΣ Σερρών για την πορεία των εργασίες τοποθέτησης του νέου αναβατήρα και για τους στόχους ανάδειξης του Χιονοδρομικού Κέντρου.

 

“Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί και νέα πίστα, καθώς η αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Λαϊλιά θα έχει πολύπλευρη ευεργετική επίδραση και θα συμβάλει στη συνολική ανάπτυξη του τόπου μας” αναφέρει με γραπτή δήλωση του, ο κ. Καραμανλής.

 

Διαβάστε τη δήλωση του κ. Καραμανλή

 

Η εγκατάσταση του νέου αναβατήρα προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, όπως ενημερώθηκα και στόχος μας είναι να δημιουργηθεί και νέα πίστα, καθώς η αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Λαϊλιά θα έχει πολύπλευρη ευεργετική επίδραση και θα συμβάλει στη συνολική ανάπτυξη του τόπου μας

 

Είναι πάντα μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά, ένα μέρος που επισκέπτομαι από μικρος και έχω παρά πολύ όμορφες αναμνήσεις.

 

Γι αυτό και είναι προσωπικό στοίχημα για μένα η αναβάθμιση των υποδομών του και η ανάδειξη του μοναδικού κάλλους του Λαϊλιά .

 

Η εγκατάσταση του νέου αναβατήρα προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, όπως ενημερώθηκα και στόχος μας είναι να δημιουργηθεί και νέα πίστα, καθώς η αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Λαϊλιά θα έχει πολύπλευρη ευεργετική επίδραση και θα συμβάλει στη συνολική ανάπτυξη του τόπου μας.

 

 

 

 




Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη