Π. Κυμπριχτσής για Μ. Ιωαννίδου: «Αποκυήματα φαντασίας τα όσα καταγγέλλει»


«Τα όσα καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Σιτνικής αποτελούν αποκυήματα φαντασίας της κ. Μαρίας Ιωννίδου» σχολιάζει με γραπτή δήλωσή του, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Σιντικής Παναγιώτης Κυμπριχτσής. Ο κ. Κυμπριχτσής υποστηρίζει πως είναι ψέμα ότι έκανε νόημα στον πρόεδρο του δημοτικό συμβουλίου Νίκο Ιντζέ, να «κόψει» την κ. Ιωαννίδου επειδή είναι κατωτέρου φύλλου. Ο ίδιος όπως τονίζει ότι: «είναι απολύτως αισχρό και επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος να προασπίσω την αξιοπρέπεια μου με τα όσα διαδίδει δημοσίως, όπου ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

 

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Κυμπριχτσή

 

Ενημερώθηκα από διάφορες ανεπίσημου χαρακτήρα αναρτήσεις που διέρρευσαν στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης και συγκεκριμένα στο «Facebook», μετά λύπης, ένα λιβελλογράφημα που κυκλοφορεί με σκοπό την κατασυκοφάντηση μου.

 

Κινούμενοι εντός μιας κρίσιμης προεκλογικής περιόδου, αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι θα υποκινηθούν από τα γνωστά κέντρα προπαγάνδας, στρατηγικές που στοχεύουν να βλάψουν υπολήψεις. Αλλά δεν περίμενα να φτάσουν σε τέτοιο σημείο λασπολογίας.

 

Προσφάτως, μεθοδεύεται με ψευδή και επαίσχυντο τρόπο, μια προσπάθεια που βρίθει από αναλήθειες, από τη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Σιντικής που πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε. και την μοναδική της Δημοτική Σύμβουλο κα Μαρίας Ιωαννίδου, που καταφέρεται εναντίον μου, με γεγονότα που αποτελούν αποκυήματα φαντασίας.

 

Αποκορύφωμα της ψευδολογίας, η αναφορά μίας έκφρασης(!!?), υπαινιγμού(!!?) – προσπαθώ να κατανοήσω τι εννοεί – όπου σύμφωνα με τα γραφόμενα της, επιβλήθηκα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαου Ιντζέ, να την κόψει τον λόγο, καθώς είναι κατωτέρου φύλλου και δεν πρέπει να μιλάει!!!

 

Το Ψέμα και Ντροπή δεν έχουν όρια! Είναι απολύτως αισχρό και επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος να προασπίσω την αξιοπρέπεια μου με τα όσα διαδίδει δημοσίως, όπου ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Εξάλλου όσοι με γνωρίζουν μόνο αποτροπιασμό προκαλεί αυτή η απαράδεκτη ψευδό – κατηγορία της.

 

Επειδή η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας, παρακάτω σας παραθέτω το βίντεο που καταγράφηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής κατά τη διάρκεια του διαλλείματος, όπου η συγκεκριμένη σύμβουλος, σηκώθηκε από το έδρανο της, επιτιθέμενη αναίτια προς εμού με επιθετικές χειρονομίες, εξακοντίζοντας βαρύτατες εκφράσεις κατά το πρόσωπό μου, λόγω των ιδεολογικών μου πεποιθήσεων (Μη Κομμουνιστής). Η αγωνία της να αυτοπαρουσιαστεί ως θύμα, δεν θα με βρει σύμμαχο.

 

Η αλήθεια και το φως στο τέλος κερδίζουν!

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη