Παναγιώτης Καρίπογλου : Το ΤΕΘΑ διεκδικεί απο τον Δήμο Σερρών τα στρατόπεδα


Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πληροφόρηση που λάβαμε επισήμως, το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) θα ασκήσει αγωγές στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Σερρών (κτηματολογικός δικαστής)  για να διεκδικήσει από το Δήμο Σερρών τα στρατόπεδα "Εμμανουήλ Παππά" και "Παπαλουκά" στο σύνολό τους.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών, όπως έπραξε και άλλες φορές,  θα συνδράμει στην προσπάθεια των νομικών παραστατών που θα ορίσει ο Δήμος Σερρών για να αντικρούσει τις αγωγές αυτές και θα ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Δήμου Σερρών.

Η ακίνητη περιουσία των συμπολιτών μας ανήκει αδιαπραγμάτευτα στις επόμενες γενιές και αποτελεί απαράδεκτη πρακτική η προσπάθεια του Υπουργείου Άμυνας να θέλει να τα κατοχυρώσει στο όνομά του.

 

Βασίλης Γιαννογλούδης

 

Μετά την αποκάλυψη από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτη Καρίπογλου ότι το Τ.ΕΘ.Α. (Ταμείο Εθνικής Άμυνας) θα ασκήσει αγωγές στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Σερρών (κτηματολογικός δικαστής)  για να διεκδικήσει από το Δήμο Σερρών τα στρατόπεδα "Εμμανουήλ Παππά" και "Παπαλουκά" στο σύνολό τους, αποκαλύπτεται ποιος ήταν ο στόχος του όταν πρόσφατα προέβη στη δωρεάν παραχώρηση στη Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης 2 κτιρίων από το στρ. Παπαλουκά.

Η Μητρόπολη αν θέλει να βρεθεί στο πλευρό του Δήμου και όλων των τοπικών φορέων για την οριστική κατοχύρωση των στρατοπέδων στο Δήμο Σερρών, οφείλει όχι μόνο να μην προχωρήσει στη σύμβαση με το ΤΕΘΑ, αλλά και να στείλει νέα επιστολή στο ΤΕΘΑ που θα άρει την αίτηση της, στις 28-3-2023 για την παραχώρηση των υπόψη κτιρίων.

Αναμένουμε!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη