📢 Αιτήσεις: Ανοιχτές έως 22/02/24
⏳ Διάρκεια: 24/02/24 – 21/04/24
📜
Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, 3 ECTS
📌 Δια
Ζώσης: Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΔΙΠΑΕ Σίνδος (Θεσσαλονίκη).
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε:
✔
Εργαζόμενους στη βιομηχανία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων
✔
Εργαζόμενους σε κρεοπωλεία
✔Οικοτέχνες
✔
Πτυχιούχους κρεοτεχνίας
✔
Απόφοιτους σχολών τροφίμων
✔
Επαγγελματίες των τροφίμων εν γένει
✔
Ενσυνείδητους καταναλωτές
Απαιτούμενα Προσόντα:
- Απολυτήριο Γυμνασίου
- Προαιρετικά απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
(γενικού ή τεχνικού ή επαγγελματικού Λυκείου)
Κύρια αντικείμενα που θα παρουσιαστούν:
✔
Θεωρία αλλαντοποιΐας
✔
Ασφάλεια τροφίμων/κρεατοσκευασμάτων
✔
Πρακτική αλλαντοποιΐα
✔
Επεξεργασία και συντήρηση αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων
✔
Συσκευασία και συνθήκες αποθήκευσης αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων
✔
Ειδικά θέματα αλλαντοποιίας
✔
Συνταγές
✔Μαρινάδες
Επιστημονικά Υπεύθυνος: Ριτζούλης Χρήστος,
Καθηγητής,Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙΠΑΕ
Περισσότερες πληροφορίες:
https://kedivim-apply.ihu.gr/node/279