Χωρίς τίτλο


📢 Αιτήσεις: Ανοιχτές έως 22/02/24

⏳ Διάρκεια: 24/02/24 – 21/04/24

📜 Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, 3 ECTS

📌 Δια Ζώσης: Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΔΙΠΑΕ Σίνδος (Θεσσαλονίκη).

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε:

Εργαζόμενους στη βιομηχανία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων

Εργαζόμενους σε κρεοπωλεία

Οικοτέχνες

Πτυχιούχους κρεοτεχνίας

Απόφοιτους σχολών τροφίμων

Επαγγελματίες των τροφίμων εν γένει

Ενσυνείδητους καταναλωτές

Απαιτούμενα Προσόντα:

- Απολυτήριο Γυμνασίου

- Προαιρετικά απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γενικού ή τεχνικού ή επαγγελματικού Λυκείου)

Κύρια αντικείμενα που θα παρουσιαστούν:

Θεωρία αλλαντοποιΐας

Ασφάλεια τροφίμων/κρεατοσκευασμάτων

Πρακτική αλλαντοποιΐα

Επεξεργασία και συντήρηση αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων

Συσκευασία και συνθήκες αποθήκευσης αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων

Ειδικά θέματα αλλαντοποιίας

Συνταγές

Μαρινάδες

Επιστημονικά Υπεύθυνος: Ριτζούλης Χρήστος, Καθηγητής,Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙΠΑΕ

Περισσότερες πληροφορίες:

https://kedivim-apply.ihu.gr/node/279

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη