Γ. Τάτσιος : Συνάντηση με φόντο την Δομή στο Κλειδί - Αρχή με κωλοτούμπα


Με μια μεγάλη κωλοτούμπα ξεκίνησε η νεα δημοτική αρχή του κ. Γιώργου Τάτσιου , οσων αφορά την Δομή στο Κλειδί.

Ο κ. Τάτσιος είχε συνάντηση με την υφυπουργό κ. Σοφία Βούλτεψη κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια, στην διατήρηση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και στην λειτουργία της Δομής στο Κλειδί. Οι αυξανόμενες ροές των τελευταίων εβδομάδων μας ανησυχούν και μας θέτουν σε εγρήγορση!

Να θυμίσουμε πως ο νέος δήμαρχος ηταν απο τους πρωτεργάτες για την μη λειτουργία της Δομής - που σήμερα αριθμεί περίπου 500 ατόμα- στα ορια του Δήμου Σιντικής, πιέζοντας μάλιστα την τότε δημοτική αρχή του κ. Φώτη Δομουχτσίδη με την συγκέντρωση υπογραφών.

Τότε έλεγε ο κ. Τάτσιος : 


Γεώργιος Τάτσιος : ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ.   Τοπικοι άρχοντες έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου που έλεγαν ΌΧΙ στην δομή. Ο εισαγγελέας δεν παρενέβη... Οι αστυνομικοί υπάλληλοι Σερρων δηλώνουν δημόσια ότι αδυνατούν να περιφρουρησουν 650 λαθρομετανάστες. Παρατρεχαμενοι του Δημάρχου αλιευουν (δυστυχεις) συμπολίτες μας για να αναλάβουν καθήκοντα φύλακα των λαθρομεταναστων... Χωρις εξοπλισμό... Χωρις εκπαίδευση.... Οι 650 προέρχονται από την Τουρκία με χιλιάδες κρούσματα κορωνοιου.... Κατά τ άλλα  ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ.... ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΈΜΗΣΑΝ ΣΕ ΕΚΕΊΝΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ

Tatsios Giorgos
10 Μαρτίου 2020  · 
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
Ήταν το σύνθημα στην διαμαρτυρία Ενεργών Πολιτών Σιντικής την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020
ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ


Ενώ σήμερα γράφει τα παρακάτω:

Γεώργιος Τάτσιος : Στην συνάντηση με την υφυπουργό κ.Σοφία Βούλτεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια, στην διατήρηση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και στην λειτουργία της Δομής στο Κλειδί.

Οι αυξανόμενες ροές των τελευταίων εβδομάδων μας ανησυχούν και μας θέτουν σε εγρήγορση!


Ωστόσο αγνωστο παραμένει, εαν ο δήμαρχος επαναδιαπραγματεύτηκε  διεκδικώντας  απο την Υφυπουργό   περισσότερα οφέλη για τον Δήμο και την τοπική κοινωνία. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο facebook  συναρτά με την ποιότητα ζωής των δημοτών απο τον λειτουργία της Δομής και οχι απο τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Την ιδια ωρα που η Δομή των Σερρών αναπτύσσεται και εργάζονται δεκάδες Σερραίοι. Βέβαια στην περίπτωση αυτή , δεν ειναι μόνο η ασφάλεια , αλλά και τα οφέλη απο την λειτουργία της Δομής τα οποία θα πρέπει να εξετάσει ο νέος δήμαρχος. 

Το θέμα θα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ; 


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη