BellesHistoricTrail :ΈρχεταιτονΑπρίλιο … «Φουλ του φουλ» !!!


Ο «Φούλ του φούλ» ο Σερραίος που έγινε viral τον περασμένο Νοέμβριο με τις φανταστικές ατάκες του, πρωταγωνιστεί στο επίσημο σποτ του αγώνα ορεινού δρόμου «BellesHistoricTrail» που πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στο Νέο Πετρίτσι στις 27 και 28 Απριλίου 2024.

Το σποτ, που ήδη έχει ξεπεράσει τις 3.000 προβολές μέσα στο πρώτο 24ωρο, δείχνει μια δρομέα να προπονείται στα μονοπάτια του «BellesHistoricTrail» με τον viral Σερραίο να την παρακολουθεί -χαλαρώνοντας στην όμορφη φύση- και παροτρύνοντάς τη να συνεχίσει … «φουλτουφούλ».

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBellesHistoricTrail%2Fvideos%2F7181508578630051%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων δύο χρόνων, η διοργάνωση διευρύνεται χρονικά κατά μία ημέρα, συμπεριλαμβάνοντας νέους αγώνες που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν μοναδικές δρομικές εμπειρίες που συνδυάζουν ταχύτητα και αγώνες trail, σε ένα από τα πλέον πανέμορφα και ιστορικά βουνά της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα συμπεριλαμβάνονται αγώνες βουνού 22 και 8 χλμ στις νοτιοανατολικές πλαγιές του Μπέλλες, ένας αγώνας 5 χλμ μέσα και έξω από το Νέο Πετρίτσι και ένας παιδικός αγώνας στο κέντρο του χωριού.

 

           «ΒellesHistoricTrail» : 22 χλμ + 1340 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

           «SultanitsaTrailRun» : 8 χλμ + 502 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

           «YidiVerticalChallenge» : 1 χλμ + 310 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

           «Ν.ΠετρίτσιRun» : 5 χλμ + 152 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

           «RikoKidsRun» : 1,2 χλμ + 65 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

 

Οι βασικοί αγώνες της διοργάνωσης έχουν πιστοποιηθεί από την ΙΤRA - International TrailRunning Association (Διεθνής ένωση για το trailrunning) και συμπεριλαμβάνονται στο Εθνικό Πρωτάθλημα - ITRA NationalLeague και στο επίσημο καλεντάρι.

 

Στόχος τoυ «ΒellesHistoricTrail» είναι η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και η ανάδειξη του φυσικού και ιστορικού πλούτου της εμβληματικής οροσειράς της Κερκίνης ή Μπέλλες και γενικότερα η προβολή της περιοχής μας.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου, υπόσχεται και φέτος μια άρτια διοργάνωση, σε ασφαλή και πανέμορφα μονοπάτια, με  ζεστή υποδοχή,  όμορφα χαμόγελα και μοναδική φιλοξενία.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο  www.belleshistorictrail.gr

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη