Γιάννης Ανδριώτης : Η δίψα για το χρήμα


Πυρρομένη άποψη από έναν άνθρωπο που έχει σφυρηλατηθεί στις κακουχίες: «Τα σύνορα του Έβρου είναι ασφαλή και απροσπέλαστα. Η θωράκιση του Έβρου είναι ουσιαστικά η θωράκιση της Ευρώπης. Εδώ ξεκινά και τελειώνει η Ευρώπη, έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους ηρωικούς ακρίτες μας, τους άγρυπνους φρουρούς, προκειμένου εμείς να αισθανόμαστε ασφαλείς»

Ο άνθρωπος που πέρασε παράνομα τα ελληνικά σύνορα για να βρει μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα, καταφέρεται εκείνων που θέλουν να περάσουν παράνομα τα σύνορα για να επιβιώσουν.

Ο άνθρωπος που όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τη ΜΚΟ στην οποία περνούσαν οι χορηγίες προς την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών το 2018 την εποχή που ήταν πρόεδρος - γράψε λάθος, που όταν απεβίωσε η γυναίκα του το 2018, μετανάστευσε στην Αμερική για να προπονήσει την αμερικανική ομάδα Άρσης Βαρών επειδή οι συνθήκες της Ελλάδας ήταν κακές και ο ίδιος δεν μπορούσε άλλο αφιλοκερδώς να προσφέρει...

ΟΙ άνθρωπος που δήλωνε στους συνομιλητές του διαψεύδοντας εμπλοκή με τη ΝΔ, όχι παλιά, το 2023, «φεύγεις από την Ελλάδα, φεύγεις από το κάρβουνο»

Για δημοσιογράφο το είχαν βγάλει το σύνθημα "η δίψα για το χρήμα", αλλά μάλλον ταιριάζει και σε άλλους και κάνει και ομοιοκαταληξία...

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη