ΤΟΕΒ Νιγρίτας για την υπογραφή της σύμβασης του μεγάλου έργου: «Οδεύουμε προς ένα βιώσιμο μέλλον»


Ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα του νομού Σερρών, στον πρωτογενή τομέα, μπαίνει στην «τελική ευθεία» και φέρει την «υπογραφή» του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Νιγρίτας.

 

Ο ΤΟΕΒ Νιγρίτας ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Λειτουργία Συστημάτων Αυτοματισμού και Τηλεμετρίας για τον Έλεγχο Διαρροών και την Εξοικονόμηση Νερού και Ενέργειας».

 

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο ΤΟΕΒ Νιγρίτας αναφέρει τα εξής:

«Ο Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ Νιγρίτας) ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Λειτουργία Συστημάτων Αυτοματισμού και Τηλεμετρίας για τον Έλεγχο Διαρροών και την Εξοικονόμηση Νερού και Ενέργειας». Το έργο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 6,053 εκατομμύρια ευρώ.

Το εν λόγω έργο αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση της αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής της Νιγρίτας, βελτιώνοντας τη διαχείριση των αγροτικών πόρων και μειώνοντας τις δαπάνες σε νερό και ενέργεια. Μέσα από την υλοποίηση αυτού του πρότυπου έργου, ο ΤΟΕΒ Νιγρίτας επιδιώκει να εδραιώσει πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης και να αποτελέσει παράδειγμα για άλλες περιοχές και προγράμματα σε εθνικό επίπεδο.

Ως Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς την εταιρεία ΓΙΟΥΡΟΑΞΙΟΝ Α.Ε. για τη συνεισφορά της στην επιτυχία της υποβολής της πρότασης παίρνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα έργα στην Ελλάδα .Η εταιρεία ήταν υπεύθυνη για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών και τη σύνταξη του φακέλου υποβολής, παρέχοντας επίσης πολύτιμη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του έργου».

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη