Σιντική / Αντιδράσεις για την συναυλία Γαϊτάνου




Αντιδράσεις εχει προκαλέσει το κόστος της συναυλίας με εκκλησιαστικούς ύμνους  του Πέτρου Γαϊτάνου  που ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Σιντικής , στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τις εκδηλώσεις Αναβίωσης της Μάχης των Οχυρών.

Όπως ανακοινώθηκε για να ερμηνεύσει  ο κ. Γαϊτάνος,   εκκλησιαστικούς ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας στις 26 Απριλίου, θα λάβει 15.000 ευρώ.

Σε ανάρτηση του στο facebook  ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Λάμπης Μουμτζίδης αναφέρει μεταφέροντας σχετικό δημοσίευμα Μέσου Ενημέρωσης  από τον Αργος  το 2018 :   

« …Η Δημοτική και Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους- Μυκηνών, όμως, δημοσιοποίησε τα ακριβή ποσά που θα πάρουν οι δυο τραγουδιστές. Συγκεκριμένα ο Πέτρος Γαϊτάνος θα πάρει για τη συμμετοχή του: 1.875€ και ο Δημήτρης Μπάσης 550€…»  Ήταν  η 3η συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχει ο Πέτρος Γαϊτάνος, με εκκλησιαστικούς ύμνους στο Αργος.

Στην Σιντική λεφτά λεφτά υπάρχουν, 15.000€ .

Είναι γραμμάτιο προεκλογικό? Που θα πάνε τα χρήματα όταν ο καλλιτέχνης παίρνει μόνο 2.500. ευρώ ?»

Αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης προκαλεί η απόφαση της δημοτικής αρχής να διοργανώσει συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο . Όπως θυμίζουν ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης  και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ιωσήφ  Παναγιωτίδης,  ο γνωστός καλλιτέχνης προεκλογικά προέτρεπε τους δημότες να ψηφίσουν τον κ Τάτσιο, με βιντεάκη που είχε αναρτήσει στα social media

 

Γεώργιος Νικόλαου

" Δήμος σιντικής.!!!!!!!!!!!!

Ο σοφός λαός κάποτε έλεγε:

Ο χρυσός μας ενώνει.

Σήμερα, μία σφιχτή αγκαλιά, και μία προεκλογική παρέμβαση, τους έκανες συνεργαζόμενους.

#φοβού τους δαναούς και δώρα φέροντας#

Κανένας σύμβουλος της συμπολίτευσης???????????

Μήπως είναι λίγο πολύ λίγο υπερβολικό το νούμερο που θα πάρει ο συνεργαζόμενος;

Και η συναυλία σε ποιον χώρο είπατε θα γίνει;

15.000 είπατε; "

Αναβίωση

Στο μεταξύ αντιδράσεις υπάρχουν και για τις χρηματοδοτήσεις για την Αναβίωση της Μάχης των Οχυρών, καθώς για τις εκδηλώσεις στο Ρούπελ, που είναι το επίκεντρο και την συμμετοχή χιλιάδων κόσμου δίνονται 20.000 ευρω στην « Στενωπό» και 22.000 για εκδηλώσεις στο Ιστίμπεη.

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη