Θεόδωρος Κασάπης / Θλιβερή η κατάσταση στο Σιδηρόκαστρο


Είναι θλιβερό.

Το Σιδηρόκαστρο κατάντησε πανάσχημο. Η ασυδοσία μερικών καταστηματαρχών στο κέντρο απαράδεκτη. Το παρκάρισμα απαράδεκτο. Η αδιαφορία των αρχών στο μέγιστο.

«Υπάρχουν άραγε αρχές, Δημοτικές και αστυνομικές;»

Θλιβερό είναι και το ότι γι αυτό το χάλι και την παραβατικότητα δεν αντιδρούν οι δημότες. Δεν ζητούν το αυτονόητο, το δικαίωμα τους. Δηλαδή να σταματήσουν οι επιτήδιοι να παρανομούν εις βάρος τους.

Να ανοίξουν τα πεζοδρόμια για τους πεζούς, τους ανάπηρους, τους ηλικιωμένους.

Αντιδράστε, απαιτήστε να μπει τάξη για να έχετε μια καλύτερη ζωή στην πόλη που ζείτε.

Το αξίζετε.

Theodoros Kassapis

 

 

George Evge

Theodoros Kassapis Η κατάσταση είναι τραγική. Κάθε φορά που πηγαίνω θλίβομαι ολοένα και περισσότερο. Την τελευταία δε φορά αντικρισα πάνω στην πλατεία και στο πεζοδρόμιο μια συστάδα απο ηλεκτρονικά κακάσχημα παιχνίδια το οποία μειώνουν τον τρόπο πρόσβασης στο πεζοδρόμιο... δεν θα σχολιάσω για την αισθητική του θέματος. Για μένα το αξίζουνε μιας και με τους περίσσότερους που το σηζήτησα απλά μου άλλαξαν το θέμα.

 

 

Λάζαρος Ευγενειάδης

George Evge στην κεντρική Πλατεία γύρω από το παρατημένο συντριβάνι (ένα έργο της προηγούμενης δημοτικής τελείως άκυρο και πρόχειρο κατά την γνώμη μου) βρίσκονται 4 βαρέως τύπου παγκάκια σαν της φωτογραφίας. Τα συγκεκριμένα παγκάκια ξεβιδώθηκαν κάποια στιγμή για τις ανάγκες των Χριστουγέννων. Παραμένουν ξεβιδωμενα. Μικρά παιδιά σκαρφαλώνουν επάνω και υπάρχει κίνδυνος ανατροπής τους και σοβαρού τραυματισμού. Προεκλογικά βέβαια εκατοντάδες μαζεύονταν στην πλατεία να σώσουν το Σιδηρόκαστρο.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη