Νέα καταγγελία για Λύτρα / «Πούλησα το σπίτι μου κοψοχρονιά στη σύζυγό του για να πληρωθεί ο ίδιος»


Μια νέα σοβαρή καταγγελία, αυτή τη φορά αναφορικά με την επαγγελματική δραστηριότητα του Απόστολου Λύτρα βλέπει το «φως της δημοσιότητας, καθώς γυναίκα αναφέρει ότι έλαβε ως αμοιβή για τις υπηρεσίες του στον υπόδικο σύζυγό της το πατρικό της σπίτι και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή.

 

Όπως δήλωσε μάλιστα η ίδια η γυναίκα στο Mega το διαμέρισμα στο Περιστέρι πωλήθηκε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα.

 

«Λίγους μήνες πριν τη δίκη τον ρωτήσαμε τι θα χρειαστεί, και μας έλεγε θα τα βρούμε. Του είπαμε πως εμείς δεν έχουμε χρήματα και μας είπε: Κανένα ακίνητο να πουλήσετε;», είπε η γυναίκα.

 

Στη συνέχεια η καταγγέλλουσα, η οποία είχε τον άνδρα της στη φυλακή και πήρε ως συνήγορο τον γνωστό δικηγόρο χωρίς αυτός όμως να ξεκαθαρίσει τα περί της αμοιβής του, ανέφερε ότι του έδωσε το ακίνητο για το ποσό των 20.000 ευρώ, ενώ η αντικειμενική του αξία ήταν 36.000 ευρώ και η εμπορική κοντά στα 80.000-100.0000 ευρώ.

 

«Πάτησε στον πόνο ανθρώπων που είχαν ανάγκη για να πάρει το σπίτι κοψοχρονιά» επεσήμανε, διευκρινίζοντας πάντως πως η όλη διαδικασία έγινε νόμιμα. Πρόσθεσε πάντως πως η ίδια δεν έλαβε ποτέ κάποια απόδειξη για τις δικηγορικές υπηρεσίες που παρείχε ο Απόστολος Λύτρας.

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη