Κερκίνη / Βραδιά γευσιγνωσίας καβουρμά


Βραδιά σε συνεργασία με την Kerkini Farm και το Αγρόκτημα Κερκίνης. Ελάτε να δοκιμάσετε τον Πολυβραβευμένο Καβουρμά της Kerkini Farm σε διαφορετικές συνταγές!

Μοναδικό προϊόν από την μοναδική κάθετη μονάδα εκτροφής και επεξεργασίας βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα.

Καβουρμάς µε βουβαλίσιο κρέας και πρόσµιξη 100% Ελληνικού Βόειου* κρέατος της περιοχής της Λίµνης Κερκίνης. Τα αγνά υλικά, το αλάτι, το µαύρο πιπέρι σε κόκκους και το µπαχάρι αναδεικνύουν την πλούσια γεύση του. Βράζεται στο δικό του ζωµό, για 4 περίπου ώρες. Βασισµένος σε παραδοσιακή συνταγή, συνδεεται µε την τοπική γαστρονοµία.

Κορυφαία ποιότητα – Αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις!

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη