ΣΟΣ εκπέμπουν οι αγρότες Νέας Ζίχνης- Κινδυνεύουν οι καλλιέργειες- Ζητούν νέες γεωτρήσεις


Την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ζητούν αγρότες της Νέας Ζίχνης, οι οποίοι βλέπουν τις παραγωγές τους να καταστρέφονται από την παρατεταμένη ανομβρία. Οι παραγωγοί ζητούν να κατασκευαστούν νέες γεωτρήσεις, προκειμένου να σωθούν οι καλλιέργειές τους.

 

Με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Επαρχίας Φυλλίδος και Αντιδήμαρχος Νέας Ζίχνης, Κωνσταντίνος Νταράκης, ζητά την άμεση παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού ώστε να κατασκευαστούν γεωτρήσεις.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Νταράκης αναφέρει:

 

«Ως πρόεδρος του ΤΟΕΒ Επαρχίας Φυλλίδος και Αντιδήμαρχος του δήμου Νέας Ζίχνης σας ενημερώνω ότι είναι από τις τελευταίες προσπάθειες έτσι ώστε να σωθούν οι παραγωγές. Παρακαλώ την άμεση παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει εντολή και να παρέμβει στην άμεση κατασκευή γεωτρήσεων. Με αυτόν τον τρόπο θα σωθούν πάνω από 100.000 στρέμματα στην περιοχή μας. Οι αγρότες με την ψήφο τους στήριξαν στις εθνικές εκλογές την Ν.Δ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό τώρα είναι η σειρά της κυβέρνησης να παρέμβει άμεσα στην δύσκολη αυτή περίοδο για τους αγρότες».

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη