Τον αποκλεισμό του από τη συνάντηση για το γεωθερμικό πεδίο Ηράκλειας καταγγέλλει ο Βουλευτής Κ. Μπούμπας


Τον αποκλεισμό του από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα αντικείμενο το γεωθερμικό πεδίο Ηράκλειας, μεταξύ της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρας Σδούκου και του Δημάρχου Ηράκλειας Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη, κατήγγειλε ο Βουλευτής Σερρών της Ελληνικής Λύσης Κώστας Μπούμπας.

 

Οι συμμετέχοντες από πλευράς του Δήμου Ηράκλειας ήταν: οι Βουλευτές Σερρών Κώστας Αχ. Καραμανλής, Τάσος Χατζηβασιλείου, Φωτεινή Αραμπατζή, Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς και ο Πολ. Μηχανικός Μελετητής ΑΝΕΣΕΡ Γιώργος Νυχτοπάτης.

 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, ο Βουλευτής Σερρών της Ελληνικής Λύσης Κώστας Μπούμπας αναφέρει τα εξής:

«ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ!! Το Γεωθερμικό πεδίο δεν είναι τσιφλίκι της ΝΔ. Πιο κομματική συνάντηση δεν θα μπορούσε να γίνει! Μετά λύπης μου, ενημερώθηκα για τον αποκλεισμό μου από την κομματική όπως αποδείχθηκε Νεοδημοκρατική συνάντηση του Δημάρχου Ηράκλειας Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη στο αρμόδιο υπουργείο για το θέμα της γεωθερμίας της Ηράκλειας, παρουσία μόνο των Σερραίων γαλάζιων βουλευτών. Η αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου μας αφορά όλους ως Σερραίους και δεν είναι κύριοι, ιδιοκτησία κανενός κόμματος. Ως ο μόνος βουλευτής αντιπολίτευσης στο Νομό Σερρών δεν εκλήθησα φυσικά και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του όταν τόσο εγώ, όσο και η Ελληνική Λύση που εκπροσωπώ φέραμε πολλές φορές το θέμα στη βουλή για να αλλάξει ο νόμος και να αξιοποιήσουμε επιτέλους το ζεστό νερό που βρίσκεται στο υπέδαφος του τόπου μας. Ο αποκλεισμός μου και το ότι δεν εκλήθησα, δεν αποτελεί έκπληξη απέναντι στο στείρο παλαιοκομματικό στεγανό που δυστυχώς ακόμη επικρατεί. Σίγουρα η φωνή της ανερχόμενης δύναμης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ενοχλεί τον κομματικό σωλήνα!!».

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη