Κλειστός ο δρόμος Σέρρες-Θεσσαλονίκη λόγω φωτιάς-Μποτιλιάρισμα στην παλιά Εθνική!!! (video)


Μεγάλη φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση κοντά στο δρόμο, που έκλεισε στο κομμάτι Λαχανάς Στρυμονικό (ώρα 15.45). Η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην περιοχή Ευαγγελίστρια, στα όρια των νομών Θεσσαλονίκης-Σερρών.

 

Η πυρκαγιά προκάλεσε τον αποκλεισμό τμήματος της εθνικής οδού στο κομμάτι Λαχανάς Στρυμονικό

Εκτροπή κυκλοφορίας στο Στρυμονικό-Μποτιλιάρισμα στην Παλιά Εθνική!

 

Σύμφωνα με την αστυνομία για όσους έρχονται από Σέρρες γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική οδό μέσω της διασταύρωσης Στρυμονικού.

 

Όσοι κατευθύνονται από Θεσσαλονίκη για Σέρρες, εκτροπή γίνεται μέσω Λαχανά προς την παλιά εθνική οδό.

 

Εκει όμως , όπως μας καταγγέλλουν πολίτες που ταξιδεύουν, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα από τις νταλίκες που αντί να τις ακινητοποιήσουν τις στέλνει η τροχαία από τον ίδιο στενό δρόμο της Παλιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών, μέσω Δορκάδας!!! Αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί λεωφορεία και ΙΧ

Δεν υπήρξε ενημέρωση στα Διόδια και εγκλωβίστηκε



 

Οδηγός που ακινητοποιήθηκε εν μέσω καύσωνα λόγω του αποκλεισμού της εθνικής μετά τα διόδια Στρυμονικού, καταγγέλλει πως  και πλήρωσε κανονικά τα διόδια και δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση για το γεγονός ότι έχει εκδηλωθεί φωτιά.

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κινητοποιήθηκαν επίγειες δυνάμεις ενώ υπάρχει συνδρομή από 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα καθώς και από εθελοντές, υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

 

Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε στο 37ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο δήμο Λαγκαδά σήμερα το μεσημέρι.

 


Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής. Ειδικότερα, στο σημείο βρίσκονται 41 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων της 2ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. με 10 οχήματα. Συνδράμουν από αέρος 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν και εθελοντές, υδροφόρες Ο.Τ.Α. και μηχανήματα έργου.

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη