Καθημερινή / Νεοδημοκράτες δήμαρχοι υποστηρίζουν Αννα Διαμαντοπούλου


Νεοδημοκράτες δήμαρχοι υποστηρίζουν ανοικτά την Αννα Διαμαντοπούλου, γράφει η Καθημερινή, προκαλώντας μεγάλες συζητήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για την υποψήφια για την προεδρία του κόμματος.

 

Η εφημερίδα αναφέρει ως «χαρακτηριστικό παράδειγμα» τον νεοδημοκράτη δήμαρχο Κορυδαλλού, Νίκο Χουρσαλά. Ο κ. Χουρσαλάς που είναι στέλεχος της ΝΔ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής «ο οποίος διοργάνωσε στα τέλη Ιουνίου εκδήλωση στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή του».

 

Γράφει η εφημερίδα στη στήλη «Θεωρείο» ( 25/7):

 

«Η απήχηση που έχει η Άννα Διαμαντοπούλου σε έναν κόσμο πιο κεντροδεξιό ή αν προτιμάτε πιο μεταρρυθμιστικό , αποτυπώνεται και σ΄επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άλλωστε , ‘εκανε επίσημο κάλεσμα συνεργασίας στους τοπικούς άρχοντες ανά την Ελλάδα μέσω ανοιχτής επιστολής .

 

Το φλερτ πάντως με τους δημάρχους ακόμη κι αν αυτοί ανήκουν στη ΝΔ προυπήρχε της πρόσφατης επιστολής.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς , ο οποίος διοργάνωσε στα τέλη Ιουνίου εκδήλωσε στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή του , συστήνοντας τη μάλιστα προσωπικά ο ίδιος σε πολίτες , κάτι που προκάλεσε εντύπωση.

 

Και όπως μαθαίνω δεν είναι ο μόνος « γαλάζιος» που « ψηφίζει» Άννα».

 

Στο θέμα είχε πρωτοαναφερθεί η ιστοσελίδα Korydallosnews.gr.

 

Σε ανάρτηση της, 31 Ιουλίου, με τίτλο «Η Διαμαντοπούλου ,ο Κορυδαλλός, ο Χουρσαλάς και ο Μητσοτάκης» και το οποίο ουδέποτε διαψεύστηκε από τους ενδιαφερόμενους , έγραφε: «Μπορεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης , να δηλώνει δημόσια και να δεσμεύεται ότι έχει δώσει αυστηρή εντολή σ΄ όλα τα στελέχη της ΝΔ , να μην έχουν την οποιαδήποτε εμπλοκή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ . Και πολύ περισσότερο με οποιονδήποτε από τους διεκδικητές της ηγεσίας του…

 

Μπορεί η ίδια η προσφάτως επανακάμψασα στο ΠΑΣΟΚ για να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του, Άννα Διαντοπούλου, να διαψεύδει όσα λέγονται , ακούγονται ή γράφονται ότι εκείνη επιθυμεί-ή έμμεσα στηρίζει – ο πρωθυπουργός να εκλεγεί πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ…

 

Όσα όμως συνέβησαν προχθές σε συνάντηση φίλων της , στο δήμο Κορυδαλλό , αν όχι διαψεύδουν , εξασθενούν κατά πολύ τις διαβεβαιώσεις τόσο της ιδίας όσο και του πρωθυπουργού.

 

Διότι στο χώρο ,ήταν ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς , μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρώην υποψήφιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ήταν και αρκετά “κινητικός”. Συστήνοντας (!) ο ίδιος παριστάμενα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην κυρία Διαμαντοπούλου !!!

 

Και μετά απορεί ο κ. Χουρσαλάw και οι συν αυτώ, γιατί στον Κορυδαλλό στις αυτοδιοικητικές εκλογές ΑΡΝΗΘΗΚΕ να συμμετάσχει και να προσέλθει σχεδόν το 53% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων της πόλης!

 

Ή θεωρεί η κυρία Διαμαντοπούλου ότι κατ΄ αυτό τον τρόπο, θα επαναφέρει την εκτίμηση και εμπιστοσύνη με την πολιτική…των πολιτών, οι οποίοι έχοντας απηυδήσει με όλους και μ΄ όλα αυτά, στο συγκεκριμένο δήμο , στις ευρωεκλογές ΑΠΕΙΧΑΝ σε ποσοστό 58 %;»

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη