Γιώργος Θωμαΐδης / Για τα πανηγύρια...


Τελικά είμαστε για τα πανηγύρια. Θα μου πείτε,ότι και τα πανηγύρια τα διαλύουν. Κάποιοι έγραψαν, ότι το γεφύρι συμβολίζει ιστορία. Κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στο κάλεσμα του Ηλία Τσακιρίδη, για να σταματήσουν το ξήλωμα της γέφυρας. Όντως σταμάτησε το ξήλωμα. Ο δήμαρχος... αντιστάθηκε. Έγραψε ένα γράμμα στην στρατιωτική διοίκηση και σταμάτησαν το ξήλωμα. Σήμερα μετά από 2 εβδομάδες συνεχίζεται το έργο της στρατιωτικής διοίκησης και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι. Ο λαός γιατί έκανε ένα πρωινό τον περίπατο του μέχρι την γέφυρα, ο δήμαρχος γιατί έκανε την .... αντίσταση του, παίρνοντας ως απάντηση, ότι είναι στρατιωτική περιουσία και ο στρατός διότι κατόρθωσε να διαφυλάξει την περιουσία του.                                                          Ελπίζω απλά να μας πληροφορήσουν, για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί αυτή η γέφυρα και αν θα ξηλωθούν επίσης και τα τσιμεντένια πέδιλα, ή θα τ αφήσουν εκεί,

για να μας θυμίζουν την ιστορία της. Τελικά είμαστε λαός μοιρολάτρης, για αυτό και επιλέγουμε μοιρολατρικές διοικήσεις. Ο κάθε λαός έχει τον βασιλιά που του αξίζει.

Γιώργος Θωμαϊδης

Η γέφυρα της Βυρώνειας είναι περιουσία του στρατού και κάνει οτι θέλει. Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σιδηροκάστρου που είναι Δημόσια Περιουσία γιατί δεν αποδόθηκε στο Δημόσιο ;  Στον Δήμο. Κάτι δεν κάνει σωστά ο Στρατός σχετικά με αυτά που θεωρεί περιουσία του.

Λεωνίδας Κασάπης

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη