Προμαχώνας: Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βουλτεψη επισκέφθηκε γραφείο υποδοχής εκτοπισθέντων Ουκρανών


Το γραφείο υποδοχής εκτοπισθέντων Ουκρανών στον Προμαχώνα επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου 2024, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μάνος Λογοθέτης.

 

Η κ. Βούλτεψη και ο κ. Λογοθέτης ξεναγήθηκαν στους χώρους του γραφείου και συζήτησαν με τον Διοικητή της Δομής στο Κλειδί Βασίλη Νικηφόρου ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους καθώς και το πλαίσιο μιας καλής διαρκούς συνεργασίας με γνώμονα την εφαρμογή των προβλεπόμενων διοικητικών διαδικασιών και βέλτιστων πρακτικών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη δομή και συνεχάρησαν το προσωπικό για το έργο του και μας διαβεβαίωσαν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες επισκέψεις και στο μέλλον.

 

Στο πλαίσιο της ανωτέρω επίσκεψης παρευρέθηκαν στο γραφείο του ΥΜΑ στον Προμαχώνα ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριος, ο κ. Αριστείδης Ψαρράς, Επικεφαλής του Τομέα Ελλάδας της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Τάτσιος, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Σερρών Ταξίαρχος Τσιώτας, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Σερρών κ. Βασιλκαρίδης και ο Διοικητής του Διαβατηριακού ελέγχου Προμαχώνα κ. Καλτσάς.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη