Μηνυτήρια αναφορά από τον Φ. Δομουχτσίδη για το λούνα παρκ στην πανήγυρη Κερκίνης (Βίντεο)


Μηνυτήρια αναφορά για τη λειτουργία του λούνα παρκ, στην πανήγυρη της Κερκίνης, κατέθεσε σήμερα ο τέως Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «η υποκρισία και οι υποκριτές στον Δήμο Σιντικής περισσεύουν».

 

Η πανήγυρη της Κερκίνης είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, για την γιορτή του Αγίου Πνεύματος, ενώ μετά το τραγικό περιστατικό στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, που «κόστισε» τη ζωή ενός 19χρονου από τη Βέροια, τον περασμένο Αύγουστο, οι σχετικές εκδηλώσεις που ακολούθησαν και στον Δήμο Σιντικής, πραγματοποιήθηκαν χωρίς τη λειτουργία λούνα παρκ.

 

«Είναι δυνατόν να πηγαίνουμε 2-3 χρόνια πίσω για να ψάχνουμε να δούμε ορισμένα θέματα τη στιγμή που οι ίδιοι που πρεσβεύουμε ή κρατάμε τη σημαία κάνουμε τα χειρότερα; Έχω αφήσει το θέμα στη δικαιοσύνη, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, θα κάνει τη δουλειά της και θα ελέγξει αυτούς που πρέπει να ελέγξει» υποστήριξε ο κ. Δομουχτσίδης,

 

Ο τέως Δήμαρχος Σιντικής ανέφερε πως η πανήγυρη της Κερκίνης είναι η μόνη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο, χωρίς να έχει ελεγχθεί: «Είναι το μόνο που έγινε χωρίς να έχει ούτε ελεγχθεί, ούτε να πάει ο Δήμος ως όφειλε και είναι υποχρεωμένος να ελέγξει τα μηχανήματα. Ο δήμος εκκώφευε».



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη