Σέρρες: Ο Αθανάσιος Μαλλιάρας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις επιμελητηριακές εκλογές


Την υποψηφιότητά του για τις επιμελητηριακές εκλογές ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νυν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΕΡΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ», Αθανάσιος Μαλλιαράς.

 

Ο κ. Μαλλιαράς σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι η επιμελητηριακή ομάδα κατέλαβε ως διοίκηση κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να καταστούν χρήσιμοι και παραγωγικοί τονίζοντας ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε για ένα δυνατό Επιμελητήριο και έναν ισχυρό Νομό Σερρών. «Υπηρετήσαμε με πίστη τον σημαντικό θεσμικό μας ρόλο, με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας. Κρατήσαμε τις θύρες του Επιμελητηρίου πάντα ανοιχτές προς όλα τα μέλη μας, με κύριο μέλημά μας να είμαστε κοντά τους σε ό, τι μας χρειάζονται. Σταθήκαμε, επίσης, δίπλα σε όλους τους κοινωνικούς φορείς, αναπτύσσοντας ουσιαστική συνεργασία για ζητήματα που αφορούν συνολικά το Νομό μας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μαλλιαράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαλλιαρά

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΕΡΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» για το Επιμελητήριο Σερρών.

Από το 2017 και εξής ασχολούμαι ενεργά με τα επιμελητηριακά ζητήματα, καθώς εξελέγην μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών, με επικεφαλής των αείμνηστο Χρήστο Μέγκλα. Το 2021 μετά την απροσδόκητη απώλεια του Χρήστου Μέγκλα, ανέλαβα την Προεδρία του Επιμελητηρίου Σερρών με στόχο να ολοκληρώσουμε, ως Διοίκηση, το έργο που είχαμε ξεκινήσει, ανταποκρινόμενοι στο όραμα του εκλιπόντος, αλλά και θέτοντας νέους, υψηλούς στόχους.

Τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι του Επιμελητηρίου Σερρών, καταβάλαμε ως διοίκηση κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να καταστούμε χρήσιμοι και παραγωγικοί. Με αποφασιστικότητα και τόλμη, αλλά και με άριστη συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες και τους θεσμικούς φορείς, κάναμε σαφείς τις διεκδικήσεις μας, διορθώσαμε τα κακώς κείμενα και αγωνιστήκαμε για την εξεύρεση δίκαιων και αποτελεσματικών λύσεων.

Υπηρετήσαμε με πίστη τον σημαντικό θεσμικό μας ρόλο, με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας. Κρατήσαμε τις θύρες του Επιμελητηρίου πάντα ανοιχτές προς όλα τα μέλη μας, με κύριο μέλημά μας να είμαστε κοντά τους σε ό, τι μας χρειάζονται.

Σταθήκαμε, επίσης, δίπλα σε όλους τους κοινωνικούς φορείς, αναπτύσσοντας ουσιαστική συνεργασία για ζητήματα που αφορούν συνολικά το Νομό μας.

Με απόλυτη υπευθυνότητα και με διάθεση προσφοράς συμμετέχουμε στις επιμελητηριακές εκλογές και διεκδικούμε την ψήφο των επαγγελματιών, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για ένα δυνατό Επιμελητήριο Σερρών, για έναν ισχυρό Νομό Σερρών.

Σ’ αυτό το εγχείρημα θα έχω δίπλα μου ανθρώπους έμπειρους, μέλη του Δ.Σ. που συνεισέφεραν σημαντικά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ανθρώπους νέους, που με όρεξη και διάθεση επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια για ένα ακόμη πιο ισχυρό Επιμελητήριο Σερρών».

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη