Θεσσαλονίκη / Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση δεκάδες επιχειρηματίες μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο


Σε νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση κατέληξαν περίπου 40 επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του voria.gr, το τραπέζι παρέθεσε συστημική τράπεζα σε γνωστό κατάστημα εστίασης , στο κέντρο της πόλης, το οποίο στο παρελθόν έχει δεχθεί επισήμους και πελάτες υψηλού κύρους.

 

Στο γεύμα παρευρέθηκαν περίπου 40 επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, πελάτες της τράπεζας, χωρίς κανένας να περιμένει αυτό που θα συνέβαινε.

 

Ορισμένοι μάλιστα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και κάποιοι εξ αυτών πέρασαν μια πραγματικά δύσκολη νύχτα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι το κακό να έγινε από το πρώτο ωμό πιάτο που σερβιρίστηκε (καβούρι με αβγοτάραχο), καθώς οι λίγοι που δεν κατανάλωσαν το συγκεκριμένο πιάτο δεν παρουσίασαν συμπτώματα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό Μέσο, λίγες ώρες μετά το γεύμα, οι περισσότεροι εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, εμετό και διάρροια.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη