Σύλλογος των Απανταχού εν Ελλάδι Απολλωνιαδιτών Θεσσαλονίκης / Οδοιπορικό σε Προύσα - Απολλωνιάδα - Νίκαια - Mουδανιά (φωτο-βιντεο)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό του Συλλόγου των Απανταχού εν Ελλάδι Απολλωνιαδιτών Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στις 24 με 27 Σεπτεμβρίου 2024. Το οδοιπορικό περιελάμβανε μέσω Κουβουκλίων, οπου οι  εκδρομείς έτυχαν θερμής υποδοχής απο τον  πρόεδρο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του τοπικού Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης  ενω ξεναγήθηκαν στο μουσείο ανταλλαγέντων προσφύγων. Ακολούθησε  περιήγηση  και ξενάγηση στην Απολλωνιάδα απο την κυρία Καλογεροπούλου  και γεύμα με ψάρι τούρνα σε εστιατόριο του χωριού. Προηγήθηκε επίσκεψη και ενημέρωση  στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα.  Την επόμενη ημέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις σε  Νίκαια, των οικουμενικών συνόδων, Κιο , Μουδανιά και Τρίγλια. Οι συμμετέχοντες ειχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να  ξεναγηθούν στην Προύσα. Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Απολλωνιάδα πραγματοποιήθηκε και Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, κατά την οποία εγκρίθηκε η αλλαγή του καταστατικού. 

Στην εκδρομή , που σημείωσε επιτυχία , συμμετείχαν και Μικρασιάτες απο το Σιδηρόκαστρο, τις Σέρρες και περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης.   



 
















































































































































































































































































































































Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη