Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στις Σέρρες- Εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Ν. Ταχιάος


O Yφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νικόλαος Ταχιάος θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Σερρών, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

 

– Γενικός τετραήμερος σημαιοστολισμός

Θα σημαιοστολιστούν τα Δημόσια, Δημοτικά, Ν.Π.Δ.Δ. κ’ Ν.Π.Ι.Δ. καταστήματα από την 8η πρωινή της 25ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2024.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

– Ομιλίες στα σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς, Ν.Π.Δ.Δ. ΩΡΑ 12.00 – Κατάθεση στεφάνων στα μνημεία της πόλης από μαθητές των Σχολείων και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

– Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27 ης και 28 ης Οκτωβρίου.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

ΩΡΑ 07.00 – Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών

ΩΡΑ 08.00 – Έπαρση της Σημαίας της πόλης

ΩΡΑ 11.00 – Θα τελεσθεί Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ και θα συμπαρασταθεί ο Ιερός κλήρος της πόλης.

– Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κυρία Ισιδώρα Μάλαμα – Φιλόλογο του 3 ου Γενικού Λυκείου Σερρών.

ΩΡΑ 11.30 – Μετάβαση στον ανδριάντα του ΕΜΜ. ΠΑΠΑ στην πλατεία Ελευθερίας.

– Επιμνημόσυνη δέηση

– Κατάθεση στεφάνων

ΩΡΑ 12.00 -Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Σπουδαστών, Μαθητών, Μαθητριών, Οδηγών και Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

-Μετά την παρέλαση θα δοθεί δεξίωση στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου.

Τελετάρχες ορίσθηκαν οι κ.κ. Χρυσοβαλάντου Σαπουντζή, Πολυχρόνης Κουκουζέλης και Κωνσταντίνος Αργυρίου, υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη