Φώτης Δομουχτσίδης : Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ της.


Από τον ΦΩΤΗ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ τον επι 9 χρόνια Δήμαρχο που δεν ξέρει τίποτα...στον κ. Τάτσιο 1ος χρόνου Δήμαρχο, που αυτός τα ξέρει όλα. Δείτε παρακάτω.

1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ (Αρθ.2 παρ, 1)

2. ΑΥΤΟΣ εκδίδει Απόφαση ΕΓΚΡΙΣΗΣ ή ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ μάλιστα την απόρριψη ""ειδικώς αιτιολογημένη "". Η απόφαση Δημάρχου ΠΑΝΤΑ αναρτάται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (Αρθρ.5 παρ 5).

3. ΑΥΤΟΣ ενημερώνει ΚΑΘΕ υπηρεσία που πρέπει να λάβει γνώση για τη λειτουργία της δραστηριότητας, προκειμένου αυτές να ασκήσουν τις ελεγκτικές τους αρμοδιότητες, Αστυνομία, Πυροσβεστική κλπ. (αρθ.6 παρ 10)

ΚΥΑ 65006/ 30-6-2022 , Ν. 3364β/2022 ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

...

Άρθρο 2

# 1. Αρμόδια ή Αδειοδοτούσα αρχή για την εφαρμογή

της παρούσας απόφασης είναι ο ΔΗΜΟΣ στη χωρική αρομοδιότητα του οποίου ασκείται η δραστηριότητα

....

Άρθρο 5

 # 5. Ο Δήμος εντός τριάντα (30) ημερών από την προσήκουσα υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών διενεργεί αυτοψία  και εκδίδει την έγκριση λειτουργίας ή απορρίπτει το αίτημα,

ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΉ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. (ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ- Απόφαση Δημάρχου)

....

Άρθρο 6

# 10. Ο ΔΗΜΟΣ κοινοποιεί αμελητί ( άμεσα χωρις καμία καθυστέρηση) τη γνωστοποίηση και τις τυχόν μεταβολές της στις αρμόδιες: υπηρεσία δόμησης, πυροσβεστική υπηρεσία, υπηρεσία περιβάλλοντος, αρμόδια υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και σε ΚΑΘΕ άλλη υπηρεσία (πχ Αστυνομία) που κατά την κρίση της πρέπει να λάβει γνώση για τη λειτουργία της δραστηριότητας, προκειμένου αυτές να ασκήσουν τις ελεγκτικές τους αρμοδιότητες

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη