Πασχάλης Τόσιος / "Τους φίλους τους διαλέγουμε .."


📍Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού πολιτικού φίλου του Τάσου Χατζηβασιλείου , Ανδρέα Πάτση .Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ανδρ. Πάτσης βαρύνεται με τα αδικήματα "της ανακριβούς και ελλιπούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης κατ’ εξακολούθηση καθώς και της συμμετοχής σε εταιρείες με έδρα την αλλοδαπή αυτοπροσώπως, κατ’ εξακολούθηση."

📍Όπως προκύπτει ο κ. Χατζηβασιλείου και ο κ . Πάτσης συνδέονται στενά πολιτικά και κοινωνικά εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που επιβεβαιώνει και κοινή τους παρουσία από το 2017 σε Δ.Σ ΜΚΟ όπου πρόεδρος της ήταν ο γιος του Πάτση , μέλος ο ίδιος και γενικός γραμματέας ο Τάσος Χατζηβασιλείου( Ο Τάσος έχει δηλώσει πως  αποχώρησε ).

📍Αν υιοθετήσουμε αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός " πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι " η θέση του  κ.Χατζηβασιλειου για τις επιλογές του είναι ιδιαίτερα δύσκολη .Απο την μια η κ .Ασημακοπούλου με τα email του υπουργείου Εσωτερικών από την άλλη ο κ. Αυγενάκης με τα γνωστά αποτελέσματα στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης κι όχι μόνο ,ο Πάτσης με τις ΜΚΟ το σκάνδαλο με τα κόκκινα δάνεια ,τις εταιρείες στην αλλοδαπή, μάλλον δείχνουν έλλειψη ορθής αξιολόγησης και κρίσης  των πολιτικών του φίλων , φυσικά υπάρχει και η άλλη άποψη που την ακούει συχνά κάνεις στο περιστύλιο της Βουλής που λέει πως όλα αυτά τα πολιτικά μπουμπούκια ανήκουν και "ανθίζουν "σε κοινή αυλή και η εξέλιξη τους εν πολλοίς έχει να κάνει με το περιβάλλον αυτής.

Υ.Γ Τάσο προσοχή στις κακές πολιτικές παρέες.

 


 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη