Συναυλία για καλό σκοπό στο Σιδηρόκαστρο


Συναυλία για καλό σκοπό διοργανώνουν ο Δήμος Σιντικής και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19:00,στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου.

 

Η φιλανθρωπική συναυλία είναι αφιερωμένη στο Γιώργο Κυριακή και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του.

 

Καλλιτέχνες της περιοχής και όχι θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα βάζοντας κι αυτοί ένα λιθαράκι ελπίδας και βοήθειας σε αυτό το δύσκολο έργο ζωής.

 

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Σιντικής Γεώργιος Τάτσιος, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς να επικοινωνήσουν μαζί του ή με το Δήμο Σιντική.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Τάτσιου.

 

«Συμπαραστεκόμαστε και βοηθάμε όποιον συνάνθρωπο μας έχει ανάγκη γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε να είμαστε άνθρωποι! Όλοι ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστούμε βοήθεια!

 

Θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Γιώργου Κυριακίδη.

 

Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς, να επικοινωνήσουν μαζί μου! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη