Σέρρες: Τα μέλη της ομάδας «Cecropia Hub» καθάρισαν τον Λόφο του Κουλά


Δείχνοντας το οικολογικό τους πρόσωπο 18 χαμογελαστοί άνθρωποι σήκωσαν μανίκια, φόρεσαν γάντια & όλοι μαζί καθάρισαν τον Λόφο του Κουλά, στις Σέρρες.

 

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Cecropia Hub, στο πλαίσιο του προγράμματος Solidarity Paths «όργωσαν» την περιοχή από το 3ο Γυμνάσιο μέχρι την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και μάζεψαν κάθε λογής σκουπίδια, αλουμινένια κουτάκια, ποτηράκια του καφέ & καπνικά είδη.

 

Μετά από 2,5 ώρες δουλειάς γέμισαν 51 σακούλες με σκουπίδια που ισοδυναμούν με περίπου 3200 lt.

 

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της ομάδας αναφέρουν τα εξής:

«Ελαφρύναμε με τον τρόπο μας αυτό τον πράσινο πνεύμονα για την πόλη μας! Ελπίζουμε με την προσπάθεια όλων να διατηρήσουμε το μέρος καθαρό & να συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε. Με τους “αντιπάλους” μας έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς & θα επιστρέψουμε!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έβαλαν το λιθαράκι τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση! Τον Δήμος Σερρών για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, για την προμήθεια σε γάντια & σακούλες αλλά & να αναλάβει την απομάκρυνση των σκουπιδιών από το προαύλιο της εκκλησίας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερες δράσεις! Για περισσότερες πληροφορίες, προτάσεις ή πως μπορείτε να γίνεται μέλος της παρέας μας μην διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα στη σελίδα μας Cecropia Hub!»

Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται & υποστηρίζεται από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ & το European Solidarity Corps Greece.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη