Συναυλία για Τέμπη / Εγκρίθηκε η μετάδοση με live streaming


Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων το αίτημα για άδειας λειτουργίας υπηρεσίας streaming ώστε να προβληθεί online η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων για τα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (11/10) στο Καλλιμάρμαρο.

 

Η συναυλία αναμένεται να αρχίσει στις 19:00.

 

Επιπλέον, τουλάχιστον 64 δήμοι σε όλη τη χώρα έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μετάδοση της συναυλίας σε γιγαντοοθόνες, μετά από προτροπή του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

 

Το αίτημα για τη ζωντανή μετάδοση κατέθεσε ο Σύλλογος «Τέμπη» 2023 στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων και το θέμα συζητήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/10).

 

Το θέμα της συναυλίας για τα Τέμπη κατατέθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων με το ερώτημα της έγκρισης ή μη του συμπληρωματικού αιτήματος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» για ζωντανή μετάδοση της συναυλίας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας estage.gr.

Τέμπη /

Καταγγελία Πλακιά για έλεγχο πυροσβέστη που «ενήργησε ως έπρεπε»

 

Υπενθυμίζεται ότι η ζωντανή μετάδοση της συναυλίας για τα Τέμπη μέσω διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα είναι και πρόταση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν, δηλαδή, των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Τάνιας Τσανακλίδου, Σωκράτη Μάλαμα, Φοίβου Δεληβοριά και Κοινών Θνητών.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη