Γεια σας φίλοι μου.
Κυριακάτικο μεσημεριανό φαγητό κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ΄΄70. Απ΄ότι φαίνεται περιλαμβάνει παστίτσιο, λάχανο σαλάτα ,τυρί φέτα και πορτοκαλάδα.
Οι τότε μαγείρισσες Μαρίκα , Κωσταντινιά και Σοφία μαγείρευαν εξαιρετικά με καλύτερά τους τον μουσακά ,το παστίτσιο και το μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια ( γκούλας το έγραφαν στο μενού που αναρτούσαν στον πίνακα ανακοινώσεων κάθε Δευτέρα και ξέραμε τι θα φάμε όλη την εβδομάδα).Τις Κυριακές το γεύμα περιελάμβανε γλυκό ή πορτοκαλάδα και τις καθημερινές φρούτα εποχής. Σχεδόν πάντα υπήρχε περίσσευμα φαγητού.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες αυτές τις ημέρες και ΚΑΛΕΣ
ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία σε όλους.
Αρχείο Οικοτροφείο Σιδηροκάστρου
Tags
Ταξίδι στο χρόνο