Φίλοι του μηχανοκίνητου Αθλητισμού αλλά και της φύσης απαρτίζουν τον σύλλογο που θέτει φιλόδοξους στόχους για το 2025
Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Ομάδα Εκπαίδευσης και Διάσωσης 4Χ4 Νομού Σερρών» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Μαρτίου 2025. O Σύλλογος ο οποίος έχει πραγματοποιήσει κάποιες εκδηλώσεις μέσα στο 2024 και φιλοδοξεί να κάνει έντονη την παρουσία του μέσα στο τρέχον έτος.
Στις αρχαιρεσίες που έγιναν εκλέχθηκαν οι: Γιώργος Μανουσάκης, Δημήτρης Σοσούλας, Χρήστος Τσιάγκας, Χρήστος Στόϊκος και Νίκος Καμάρης. Η θητεία της διοίκησης είναι τετραετής. Την προσεχή Τετάρτη 19 Μαρτίου θα συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Lionnews.gr o Γιώργος Μανουσάκης, που διετέλεσε πρόεδρος στο νεοσύστατο Σύλλογο, τα μέλη είναι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της φύσης και έχουν πολύχρονη συμμετοχή σε αγώνες και εκδηλώσεις.
