Η Μαρία Καρυστιανού αναφέρει ότι «για τον Αθ. Πλεύρη πήγε δικογραφία στη Βουλή από την Εισαγγελία Λάρισας, ήδη από το 2024! Ο Πλεύρης ήταν ποινικά ερευνητέο πρόσωπο με βάση την πρόταση των 36 βουλευτών και τη διάταξη του Εισαγγελέα Λάρισας για το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος των Τεμπών! Μαζί με το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, τον Χρήστο Τριαντόπουλο!».
Επιπλέον, τονίζει ότι «όχι μόνο γλίτωσε την προανακριτική, αλλά κατά την πάγια πρακτική της κυβέρνησης, αναβαθμίστηκε: υπουργοποιήθηκε…». Καταληκτικά η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023» τονίζει ότι «δεν υπάρχει πάτος…».
Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού
«Για τον Αθ. Πλεύρη πήγε δικογραφία στη Βουλή από την Εισαγγελία Λάρισας, ήδη από το 2024! Ο Πλευρης ήταν ποινικά ερευνητέο πρόσωπο με βάση την πρόταση των 36 Βουλευτών και τη διάταξη του Εισαγγελέα Λάρισας για το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος των Τεμπών! Μαζί με το δεξί χέρι του Πρωθυπουργού, τον Χρήστο Τριαντόπουλο!
Και όχι μόνο γλίτωσε την προανακριτική, αλλά κατά την πάγια πρακτική της Κυβέρνησης, αναβαθμίστηκε: υπουργοποιήθηκε…..
Δεν υπάρχει πάτος…».
