Οριστική είναι η απόφαση απαγόρευσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση της χημικής ουσίας TPO (Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide) σε βερνίκια νυχιών τύπου τζελ και άλλα προϊόντα ονυχοπλαστικής, με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2025.
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Περιποίησης Άκρων Μανικιούρ- Πεντικιούρ- Ονυχοπλαστικής Σερρών, σε ανακοίνωσή του τονίζει σχετικά:
«Μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση περί οριστικής απαγόρευσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση της χημικής ουσίας TPO (Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide) σε βερνίκια νυχιών τύπου τζελ και άλλα προϊόντα ονυχοπλαστικής, με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2025, η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Περιποίησης Άκρων Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Ονυχοπλαστικής νιώθουν την ανάγκη να διαβεβαιώσουν το καταναλωτικό κοινό των Σερρών πως τα εγγεγραμμένα – πιστοποιημένα μέλη του συλλόγου μας συνεργάζονται ΜΟΝΟ με εταιρείες που τηρούν απαρέγκλιτα τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διασφαλίζοντας με τα προϊόντα τους την υγιεινή και ασφάλεια των πολιτών.
Η παροχή επομένως υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αισθητικής είναι απολύτως εγγυημένη για όλους τους πελάτες μας και θα συνεχίσει να παρέχεται απρόσκοπτα από το σύνολο των μελών του συλλόγου μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό».
