Δήμος Εμ. Παππά: Σοβαρό πρόβλημα με τον ηλεκτροφωτισμό- Κάτοικοι διαμαρτύρονται για τη μη αντικατάσταση φωτιστικών


Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες πολιτών, σε διάφορες περιοχές του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, καθώς «υπολειτουργεί» το κομμάτι του ηλεκτροφωτισμού τους τελευταίους μήνες, ακόμη και από τις αρχές του καλοκαιριού.

 

Όπως αναφέρουν κάτοικοι στο Infonews24, η έλλειψη φωτισμού δυσκολεύει την κίνησή τους κατά τις βραδινές ώρες, ενώ εντείνει και το αίσθημα του φόβου. Πολλές λάμπες είναι καμένες, αλλά δεν αντικαθιστούνται.

 

Μάλιστα, πρόσθεσαν πως όταν απευθύνθηκαν στο Δήμο για να θέσουν το ζήτημα, η απάντηση ήταν πως δεν γίνεται αντικατάσταση λαμπτήρων, καθώς το μηχάνημα (καλαθοφόρο), είναι χαλασμένο.

 

Μιλώντας στο Infonews24, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Σωτήρης Κηπουρός δήλωσε σχετικά: «Όταν μία δημοτική αρχή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα στοιχειώδη ζητήματα της καθημερινότητας του πολίτη, τότε μόνο ως ‘πετυχημένη’ και ‘ικανή’ δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί».

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη