Στις κάλπες την Κυριακή ο Λαογραφικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών Νέας Ζίχνης


Το διοικητικό συμβούλιο του Λαογραφικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Ζίχνης, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στις 4:00 μ.μ., στο γραφείο του συλλόγου (στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου), θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, με σκοπό τον απολογισμό πεπραγμένων και διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του Συλλόγου.

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών θα επαναληφθούν μια εβδομάδα αργότερα, χωρίς άλλη ειδοποίηση, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 4:00 μ.μ., στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου.

 

«Πρέπει να τονιστεί οτι η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή λειτουργία και απαραίτητη προϋπόθεση για την πολιτιστική δράση του συλλόγου.

Με την συνεχή στήριξη μελών και φίλων ο Λαογραφικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών Νέας Ζίχνης θα είναι σε θέση να διευρύνει τις δράσεις του και να συνεχίσει το έργο του» τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη