Αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό Ροδόπολης- Η Hellenic Train διερευνά τα αίτια της βλάβης


Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η αμαξοστοιχία 3633, που εκτελούσε το δρομολόγιο Σέρρες- Θεσσαλονίκη, ακινητοποιήθηκε στις 11:05 στο σιδηροδρομικό σταθμό Ροδόπολης, λόγω τεχνικού προβλήματος.

 

Οι 23 επιβάτες της ανωτέρω αμαξοστοιχίας μεταφέρθηκαν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορείο της Hellenic Train, με καθυστέρηση 120 λεπτών.

 

Η Hellenic Train διερευνά τα αίτια της βλάβης.

 

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής, το προσωπικό της εταιρείας παρέμεινε δίπλα στους επιβάτες, παρέχοντας συνεχή και αναλυτική ενημέρωση για την πορεία αποκατάστασης του δρομολογίου.

Η Hellenic Train διερευνά τα αίτια της βλάβης και ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση» τονίζεται στην ανακοίνωση της Hellenic Train.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη