Πρόστιμα για σπατάλη νερού στο Βαμβακόφυτο – Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣΙ


Έκκληση για εξοικονόμηση νερού απευθύνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Σιντικής προς τους κατοίκους της κοινότητας Βαμβακοφύτου, μετά τη σοβαρή βλάβη που σημειώθηκε στη γεώτρηση ύδρευσης της περιοχής.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης, η βλάβη καθιστά αναγκαίο τον περιορισμό της κατανάλωσης, με την άσκοπη χρήση νερού να απαγορεύεται αυστηρά. Οι δημότες δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν νερό για το πλύσιμο αυλών, πεζοδρομίων, βεραντών και αυτοκινήτων, καθώς και να αποφεύγουν το πότισμα με λάστιχο.

 

Επίσης, η ΔΕΥΑΣΙ προειδοποιεί ότι θα πραγματοποιούνται καθημερινοί έλεγχοι, ενώ στους παραβάτες θα επιβάλλονται διοικητικά πρόστιμα.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης

 

«Σημαντική Ανακοίνωση: Περιορισμός Χρήσης Νερού & Επιβολή Προστίμων Λόγω σοβαρής βλάβης που σημειώθηκε στη γεώτρηση της ύδρευσης Βαμβακοφύτου, υφίσταται άμεση ανάγκη εξοικονόμησης νερού.

 

Απαγορεύεται αυστηρά η άσκοπη κατανάλωση νερού για δραστηριότητες όπως το πλύσιμο αυλών, πεζοδρομίων, βεραντών, αυτοκινήτων και το πότισμα με λάστιχο.

 

Για τη διασφάλιση της επάρκειας του νερού για όλους τους δημότες Βαμβακοφύτου, θα διενεργούνται καθημερινά έλεγχοι και θα επιβάλλονται διοικητικά πρόστιμα στους παραβάτες».

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη