Σιδηρόκαστρο. Μνήμες : Μαθήτριες σε παρέλαση 1966

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ (αποφοιτήσασες το 1966). Τα ρούχα στην παρέλαση ήταν πάντα ίδια για όλους τους μαθητές κάθε σχολείου και επικρατούσε συνήθως το γαλάζιο άσπρο. Οι γυναικείες φούστες midi, παπούτσι πάνινο άσπρο, βάψιμο προσώπου καθόλου, μαλλί καθημερινό. και απαγορευόταν το μάσημα μαστίχας.

Γιώργος Τσαταλτσινός

 

Vasiliki Spasi Papageorgiou

Αναγνωρίζω τις Μαριέττα Ιωαννίδου επάνω δεξιά, Τσιγγέλα Λένα, Φωτεινή Ντικπασάνη και την αείμνηστη αδελφή μου Κατερίνα Σπάση

 

Marietta Ioannidou

Η γυμνάστρια, Παπαβασιλείου νομίζω τη λέγανε, έκανε έλεγχο μήπως κάποια έβγαζε τα φρύδια της!!! Η Αγριανιδου είχε τιμωρηθεί για το λόγο αυτό!

Καιτη Βαργεμεζη

Τη γυμνάστρια τη λέγανε Γεροβασιλείου και ήταν ......... άστο να πάει!!!

Καιτη Βαργεμεζη

Ο καθένας με τη συμπεριφορά του,καταγράφει, ασυνείδητα ή ευσυνείδητα στη συνείδηση των άλλων τον χαρακτήρα του. και βέβαια δεν χαρακτηρίζεται κάποιος από ένα γεγονός και μόνο. Σίγουρα δεν έχω θυμό, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό να καταγράφονται στη μνήμη μας κάποια γεγονότα στη ζωή μας που μας πλήγωσαν . Επίσης τα χρόνια εκείνα τουςι περισσότερους εκπαιδευτικούς τους χαρακτήριζε μια υπέρμετρη αυστηρότητα. Καλές γιορτές και καλή χρονιά και σε σας.

 

 


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη