Βατόπουλος: «Ο λόγος που έχουμε ακόμη πολλά κρούσματα είναι πως το καλοκαίρι υπήρξε μεγάλη διασπορά σε όλη τη χώρα»

Ο καθηγητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, δήλωσε πως ο λόγος για τον οποίο τα κρούσματα δεν υποχωρούν σημαντικά, σχετίζεται με τη μεγάλη διασπορά που υπήρξε το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Βατόπουλος ανέφερε στο newsbomb.gr πως «ξεκινήσαμε από έναν πολύ υψηλό αριθμό κρουσμάτων» τους φθινοπωρινούς μήνες, που ήλθε σε συνέχεια της καλοκαιρινής περιόδου.

 

Επίσης, ο κ. Βατόπουλος, επισήμανε πως αυτήν την εβδομάδα πρέπει να δούμε μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων, τονίζοντας μάλιστα πως «για να βγούμε και πάλι στην κοινωνία πρέπει ο αριθμός των κρουσμάτων να πέσει στα 200 ή 300 κρούσματα».

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη