Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Σέρρες : Προειδοποίηση απο Βουλγαρία για μεγάλες ποσότητες νερού στον Στρυμόνα

δημοσίευση από: Sintiki News - 1/12/2021 06:39:00 μ.μ.

Σε επιφυλακή εχουν τεθεί οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών μετά την ενημέρωση απο την Πρεσβεία μας στη Βουλγαρία για μεγάλες ποσότητες νερού που αναμένεται να κατεβάσει ο Στρυμόνα.

Οπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου  που εξέδωσε η Αντιπεριφέρεια Σερρών :  " Από την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Βουλγαρία, εκδόθηκε ανακοίνωση, η οποία εστάλη προς το Υπουργείο Εξωτερικών και κοινοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 15.10, υπερχείλισε ο ποταμός Έρμα στην περιοχή Τραν πλησίον της Σόφιας, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων των τελευταίων 24ωρων. Αυξημένη ποσότητα υδάτων αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας και ενδέχεται να ξεπεράσει τα 300 κυβικά /δευτερόλεπτο εντός των επόμενων 70 ωρών.

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών είναι σε επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε ενδεχόμενο ".

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.