Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Ο Τ. Χατζηβασιλείου στον Άδ. Γεωργιάδη για δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων και στήριξη επιχειρηματικότητας

δημοσίευση από: Sintiki News - 3/07/2021 10:38:00 μ.μ.

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη είχε  στην Αθήνα ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.

 

Ο κ. Χατζηβασιλείου παρουσίασε αναλυτικά στον Υπουργό την πρότασή του για τη δημιουργία δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων, που θα αυξήσει το εισόδημα των παραγωγών της περιοχής μας.

 

Επίσης, συζήτησε με τον κ. Γεωργιάδη τα αναπτυξιακά έργα που δρομολογεί η κυβέρνηση στην Π.Ε. Σερρών και την αναγκαία στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας λόγω των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας. Επίσης, συζήτησαν διεξοδικά το αναμενόμενο νομοσχέδιο για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, όπως και το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την απλοποίηση των δημοσίων συμβάσεων και την εξασφάλιση της αναγκαίας διαφάνειας

 

Οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα, μόλις δρομολογηθούν εξελίξεις στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Π.Ε. Σερρών.

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.