Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού από την Ιερά Σύνοδο

δημοσίευση από: Sintiki News - 7/21/2021 10:51:00 μ.μ.


Μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών στέλνει στους πιστούς η Ιερά Σύνοδος, επισημαίνοντας ότι εκκλησία και επιστήμη βρίσκονται μαζί «στον αγώνα κατά της πανδημίας». Το μήνυμα πρόκειται να διαβαστεί στους ναούς την προσεχή Κυριακή.

 

Συγκεκριμένα, συνίσταται στους πολίτες, εφόσον έλθουν σε συνεννόηση με τον γιατρό τους, να επωφεληθούν της παροχής των εμβολίων κατά του κορονοϊού, με την Ιερά Σύνοδο να τονίζει ότι «το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την Αγιογραφική, Πατερική και Κανονική Διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας».

 

 

 

Στη συνέχεια επισημαίνεται ότι η εκκλησία «εμπιστεύεται την επιστημονική κοινότητα των ιατρών», η οποία «αγωνίζεται για την απαλλαγή των ανθρώπων από την θανατηφόρο πανδημία».

 

Το κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου καταλήγει με προτροπές σε «πανστρατιά προσευχής» παράλληλα με την τήρηση των ιατρικών οδηγιών αλλά και με την αρωγή των επιστημονικών επιτευγμάτων, ούτως ώστε να «εκλείψει η πανδημία».

 

 

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.